Wonen

WonenHeb jij plannen om jouw woning te verbouwen of uit te breiden met zorg voor de rest van de wereld? Of zoek jij naar een kleinschalige woonvorm waar ook de omgeving beter van wordt? Loop je over van de ideeën maar weet je niet hoe er aan te beginnen?

Wij helpen je bij jouw renovatie of uitbreiding, of bij het ontwerp en constructie van jouw Tiny House of zorgwoning in houtskeletbouw. Samen met jou maken we van jouw leefomgeving een woonbiotoop. We richten ons op gezinnen die zelf een handje toe willen steken bij het ontwerpen en/of bouwen. Dus wat uw plannen ook zijn: laat het ons weten. We bekijken graag met u wat we voor elkaar kunnen betekenen!Voor een volledig nieuwbouwproject verwijzen we u door naar andere bouwondernemingen. Onze manier van werken is immers enkel mogelijk bij klanten die op zijn minst gedeeltelijk onze visie op het leven delen. Wij bouwen nieuwe dingen om ruimte die reeds in gebruik is voor menselijke bewoning, te optimaliseren. Nieuwe ongebruikte ruimte innemen is moeilijk met onze visie te verzoenen.    

Hoe we dit aanpakken kan u lezen bij 'Hoe'.

 

De Stal 2.0

Achterin een diepe maar smalle tuin die uitgeeft op een speelbos, staat een oude stal. De eigenaars willen graag dat er op de plek van de stal, een tuinhuis komt. In een eerste fase zal dit tuinhuis als leefbare tijdelijke woonst dienen wanneer het gezin aan een grondige verbouwing van het hoofdhuis werkt. Nadien zal de Stal gebruikt worden als speelruimte voor de drie geweldige kinderen, als atelier, als buitenhuisje om bezoek te ontvangen, als opslagruimte. De opdrachtgevers willen iets functioneels, liefst met een licht hellend puntdak zoals de oorspronkelijke stal en buiten iets om hangmatten op te hangen. De boom helemaal in de hoek achteraan, moet bewaard blijven en vooral ook toegankelijk zijn voor de jongens.