Verhalen

Verhalen

Hier delen we wie we willen zijn en wat we doen om dat elke dag een beetje meer te worden, onze tegenslagen en succesjes, onze teleurstellingen maar ook onze hoop en dromen. Misschien vind je inspiratie in de dingen die ons inspireren, troost waar wij ons getroost voelen, en betekenis waar wij betekenis hebben gevonden. Als dat zo is, laat het ons weten. Of als je zelf een verhaal hebt dat je graag wil delen, lezen wij het graag.

Onze contactgegevens vind je bij 'Waar'.  

Wij voegen topics toe zoals ze zich aan ons aandienen. We zijn ons er van bewust dat blogs verondersteld worden een bepaalde periodiciteit te volgen. Maar ons leven ontvouwt zich niet volgens het ritme van een metronoom. Onze blog dus ook niet.

Nieuwe bijdragen worden aangekondigd bij 'Wistjedat?'. Wil je graag een melding ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Over onze woonbiotoop en de start van SymBios:

Dit is het verhaal over hoe onze woonbiotoop ‘Het Regenbooghuis’ en ons bedrijf, SymBios, is ontstaan. Als jullie iets meer te weten willen komen over een bepaald onderdeel, mag je me dat gewoon per mail vragen. Of wil je ons huisje eens in het echt zien, maak een afspraak om langs te komen.

Tot dan alvast veel leesplezier met:

1. Het kopen van een droom.